#home

17.Serbările Meșteșugarilor

Aiud/Nagyenyed

Bannerbird

Expoziție și târg internațional  de artă populară. 

#koncertek

top

#program

bottom

#helyszinek

top
divider

Locații

nagyenyedweb
banffy

Cetatea Aiudului

În mijlocul orașului Aiud se păstrează una din cele mai vechi cetăți urbane din Transilvania (sec. XIII-XVI), Cetatea Aiudului. Cetatea este monument istoric.

În mijlocul orașului Aiud se păstrează una din cele mai vechi cetăți urbane din Transilvania (sec. XIII-XVI), Cetatea Aiudului. Cetatea este monument istoric

Castelul Bánffy, Sâncrai

Castelul este o clădire istorică, cu un plan neuniform și fațade variate, având un impact de ansamblu pitoresc. Clădirea are două intrări, putând fi accesată fie dinspre Mureș, cu caleașca, fie dispre pădure, pe jos. 

#fesztival

divider

De ce e un ALT festival Serbările Meșteșugarilor?

O manifestare culturală de acest gen poate să-şi  îndeplinească pe deplin misiunea doar dacă are puterea de a se reînnoii. 

Misiunea fundaţiei Artera este să redescopere, să conserve și să adapteze la modernitate tradiţiile şi meşteşugurile artizanale ale strămoşilor noştri. Serbările Meşteşugarilor Artizani e o oportunitate de a integra în gama valorilor europene patrimoniul cultural transilvănean, un prilej de a arăta valorile autentice într-o manieră ce ne definește: cu  dăruire și solidaritatea în vederea creării de valori noi și cu țelul de a sluji în mod demn poporul nostru şi cultura acestuia. 

Galleryopt
whitetop1
artera
dividergr

#kapcsolat

logotype
dividergr
aiud

Fundația Artera,535600 Odorheiu Secuiesc. str. Cădișeni, nr.71
00 40 (740) 939 768
mivesemberek@gmail.com

facebook